Mijnreisdossier

Net zoals dat wij het belangrijk vinden om een langdurige relatie aan te gaan met onze klanten, vindt u h het natuurlijk ook belangrijk om een goede band te hebben met uw eigen klanten. U wilt uw klanten uiteraard zo goed mogelijk informeren over zijn of haar geboekte reis.
Dit doet u waarschijnlijk door gebruik te maken van mooie bevestigingen met alle reisgegevens uit TravelNote. Maar wat als u deze gegevens ook digitaal zou kunnen aanleveren aan uw klant? Beschikbaar via internet op zijn computer, smartphone of tablet. Zodat hij deze altijd bij de hand heeft en inzicht heeft in zijn dossier?

Dit kan met de dossierinfomodule. Deze module stellen wij kosteloos beschikbaar aan al onze klanten!

Uw klant krijgt gratis toegang tot uw eigen reisportaal: uwbedrijf.mijnreisdossier.be

In uw eigen kleurstelling en met uw eigen logo krijgt de klant toegang tot zijn dossier(s). Hier kan uw klant de status bijhouden van zijn dossier. Zien wanneer het voorschot en/of saldo betaald moet zijn, of betalingen al reeds zijn ontvangen, kloppen de gegevens van de medereizigers, vluchtgegevens inzien, enz.

U kunt uw eigen look-and-feel bepalen, door het aanpassen van de kleuren, het toevoegen van uw logo ziet alles eruit zoals uw eigen website. Dit geeft vertrouwen voor uw klant.

De gegevens worden via https versleuteld (het slotje in uw browser), zodat er een betrouwbare en veilige verbinding wordt gemaakt.

Nadat de klant is ingelogd krijgt hij een overzicht te zien van zijn (actuele) dossiers,

De klant kan nu één van zijn dossiers aanklikken om meer informatie op te halen,

De getoonde gegevens worden in real-time opgehaald. Wijzigingen in het dossier worden daardoor meteen aan de klant getoond.

U kunt zelf bepalen welke gegevens wel of juist niet worden getoond.

Mijnreisdossier.be is volledig responsive. Hiermee heeft de klant op welk apparaat dan ook altijd de beste tool in handen met zijn of haar reisgegevens.

Daarnaast is alles via SSL beveiligd, zodat de gegevens vertrouwelijk over het internet worden verstuurd.