Software

TravelNote is een back- en midoffice programma voor de automatisering van uw reisbureau of keten van reisbureaus alsmede voor de kleine gespecialiseerde touroperator.

De gehele verwerking van het aanmaken van een offerte/dossier tot het beheer van uw klanten en leveranciers, het maken en versturen van bevestigingen en/of facturen (per brief of e-mail), het bijhouden van uw dossiers, klantbetalingen verwerken, koppelen van documenten, inboeken van aankoopfacturen (zowel reisgerelateerde als niet-reis gerelateerde), verwerken van uw bankafschriften, het maken van vouchers, leveranciers aanvraag e-mails, het regelen van luchthavenvervoer, verwerking van IATA, enz. enz. kunt u op eenvoudige en gebruiksvriendelijke wijze in TravelNote uitvoeren.

Het is een klassiek Windows programma met een moderne user interface. De interface is opgemaakt in de stijl van Microsoft Office 2007 en verdeelt de functionaliteiten van TravelNote op in verschillende modules die terug te vinden zijn onder de verschillende menu’s.

 

 

 

De software maakt gebruik van Microsoft SQL Server als database. Deze database heeft een reputatie van zeer krachtig te zijn alsook zeer stabiel.

TravelNote bevat de nodige technologie om te kunnen werken op een standalone computer, op een intern netwerk met meerdere gebruikers of over het internet. Bij een verbinding via het internet staat de database op één van de TravelNote servers welke geplaatst zijn in een datacenter.
In het laatste scenario is het mogelijk om meerdere vestigingen te gaan verbinden op één centrale database en is uw TravelNote database van om het even waar beschikbaar.

Om te communiceren met de TravelNote database kunt u dus kiezen voor twee scenario’s:

  • U plaatst de database lokaal in uw netwerk op een bepaalde computer of server en maakt een connectie met deze database
  • U laat de database hosten op één van de TravelNote dedicated servers, uw database is van overal beschikbaar waar u over een internet verbinding beschikt