Over ons

TravelNote was oorspronkelijk een product van Bsp-Soft bvba een consultancy firma uit Kortrijk. Bsp-Soft is ondertussen al zo’n vijftien jaar actief in de software branche en levert op maat gemaakte software voor specifieke doeleinden. Zo’n 6 jaar geleden zijn wij ons enkel en alleen gaan richten op de reiswereld.

In 2009 is TravelNote overgedragen in een nieuwe N.V. structuur.
TravelNote bestaat uit een team van gedreven professionals die instaan voor de ontwikkeling, opleiding en support van bestaande en nieuwe klanten.

Onze visie is om een lange termijn samenwerking te starten met reis gerelateerde bedrijven. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid aan voor een huur formule.

 

Wij geloven in een langdurige wisselwerking, om zo een product te kunnen aanbieden dat voldoet aan de eisen van de hedendaagse reisagent.

Het team

Het TravelNote team bestaat uit diverse medewerkers, met ieder zijn een eigen specialiteit. Elke dag doen wij onze uiterste best om onze gebruikers bij te staan, opleidingen te geven en TravelNote verder te optimaliseren en uit te breiden met nieuwe functionaliteiten en uitbreidingen.

Support team

Het support team bestaat uit professionele mensen die uw vraag kundig en aandachtig kunnen analyseren en u assisteren bij eventuele problemen met de software.
U kunt het support team bereiken via, support@travelnote.be

Development team

Dit team is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en optimalisatie van de software. Samen met de gebruikers wordt gekeken naar functionaliteiten en gebruiksvriendelijkheid om op deze manier de software up-to-date te houden.

Sales team

Het sales team houdt zich voornamelijk bezig met de verkoop van TravelNote en het onderhouden van de contacten met de gebruikers. Zij zijn de schakel tussen uw wensen en het development team om de software naar een nog hoger niveau te tillen. Daarnaast verzorgt dit team ook de trainingen, voor nieuwe, maar ook bestaande klanten.