Opleiding

TravelNote is een snel te begrijpen en te leren software oplossing. Hierdoor heeft u geen dagenlange training nodig als u de software gaat gebruiken. Een dag basis training en een dag financiële training is al voldoende om met de software aan de slag te kunnen.

TravelNote is echter continu in ontwikkeling en gemiddeld 2x per maand wordt er een update uitgebracht met de laatste wijzigingen en toevoegingen. Om onze TravelNote gebruikers nog beter te kunnen ondersteunen geeft TravelNote geregeld opfrissing sessies, waarbij de materie nog een keertje doorgenomen wordt met alle nieuwe wijzigingen en toevoegingen, of voor die ene nieuwe medewerk(st)er die nog niet zo thuis is met TravelNote.

Omwille van het uitgebreide TravelNote pakket worden deze opleidingen opgesplitst in:

  • Basisopleiding
  • Financiële opleiding
  • Business opleiding
  • Groeps- en ski opleiding
  • Geavanceerde opleiding

 

Basis opleiding

Hier wordt de basis van TravelNote terug naar boven gebracht.

We overlopen de basisfunctionaliteiten zoals het aanmaken van een dossier, het beheren van uw klanten/leveranciers/derden, het inboeken van een betaling, het aanmaken van een factuur,…

Ook enkele geavanceerde functionaliteiten zoals het aanpassen van uw hoofdscherm, het instellen van zichtbare knoppen en tabbladen voor uzelf en medegebruikers,… komen hier ook aan bod.

Business opleiding

Deze opleidingssessie is specifiek gericht voor onze klanten die de business/ticketing module in gebruik hebben.

We overlopen het aanmaken en verwerken van een business dossier, het verwerken van Amadeus/Galileo tickets.

Ook business nieuwigheden zoals het gebruik van de statistieken rapportgenerator, het gebruik van creditcards van het bedrijf,… komen hier aan bod.

Financiële opleiding

Bij de financiële opleiding worden de financiële en boekhoudkundige zaken in TravelNote uitgelegd.

Dit gaat vanaf het beheren van uw dagboeken, rekeningschema, het maken verkoopfacturen, het inboeken van aankoopfacturen tot het verwerken van bankuittreksels.

Ook het zelf kunnen exporteren van uw boekhouding naar uw extern boekhoudpakket komt hier aan bod.